Vragen? Bel of mail ons voor
een vrijblijvend advies

Industriekade 32
2172 HW Sassenheim

Offerte aanvragen? Volg de stappen hieronder voor een snelle prijsopgave

Om onze klanten zo snel mogelijk een goede prijsopgave te kunnen doen, hebben we het opstellen van een offerte in twee stappen verdeeld. Uiteraard is een offerte geheel vrijblijvend. Is het stappenplan niet helemaal duidelijk? Bel of mail, dan lichten we het toe.

Stap 1: zelf meten en foto’s maken
Geef per e-mail de afmetingen van de ramen aan ons door, samen met foto’s waarop de ramen in hun geheel zichtbaar zijn. Het liefst ontvangen we foto’s van zowel de binnenzijde als de buitenzijde. Dit helpt ons om een goede inschatting te maken van de situatie. Op basis van deze informatie ontvangt u een prijsopgave.

Stap 2: wij meten definitieve maten
Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan komt onze monteur de ramen inmeten en ontvangt u een definitieve offerte. Wanneer u hier akkoord op geeft, gaan we het glas bestellen.

Welke informatie hebben we nodig?

Voor een goede prijsopgave hebben we de volgende informatie nodig:

  • De afmetingen van de ramen. Meet de ramen op met een rolmaat of meetlint. Dat gaat als volgt: meet van de rand van het zichtbare glas, bij de glaslat, tot de glaslat aan de andere kant. Zoals op de afbeelding hieronder. Doe dit zowel voor de breedte als de hoogte. Het hoeft niet op de millimeter nauwkeurig, want bij akkoord komt onze monteur langs om de definitieve maten op te nemen.

  • Foto’s van de ramen. Liefst van zowel de binnenzijde als de buitenzijde.
  • Uw adresgegevens.