Binnendeur met glas / glazen deur

Een binnendeur met glas of glazen deur is helemaal hip en kun je in elke ruimte van je huis of kantoor plaatsen. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of tussen verschillende kantoorruimtes. Glazen binnendeuren zijn er in twee varianten: volledig van (gehard) glas en deuren die grotendeels van glas zijn, bijvoorbeeld met een ijzeren frame. Die laatste zie je veel in industriële interieurs, maar beide uitvoeringen van de glazen binnendeur staan stijlvol in zowel een moderne als klassieke woning.

Glazen wand en taatsdeuren met zwart aluminium frame.
Glazen wand en taatsdeuren met zwart aluminium frame.

Binnendeur met glas op maat

Natuurlijk moet een glazen deur goed passen bij het interieur. Daarom kun je bij ons een glazen deur op maat bestellen. Doordat we ‘m inmeten weet je zeker dat de deur perfect past. Bovendien kun je de deur helemaal zelf samenstellen. Bijvoorbeeld met matglas, onzichtbare scharnieren, zonder kozijn of met een zwart frame voor een industriële look.

Glasdeur

Een glasdeur is een blikvanger in je huis of kantoor. Een deur van glas geeft bovendien een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een goede verspreiding van daglicht. Zeker voor donkere of kleine ruimtes is een glasdeur dan ook een goed idee.

Hardglas schuifdeur met gezandstraalde banden.
Hardglas schuifdeur met gezandstraalde banden.
Hardglas taatsdeur van blank figuurglas.
Hardglas taatsdeur van blank figuurglas.

Zwarte deur met glas

Een glazen deur met zwart kozijn is hip. Deze staallook kom je vaak tegen in moderne, industriële interieurs. Met een zwarte glazen deur geef je dus veel stijl en karakter aan je huis of kantoor. Je kunt de deur bovendien zelf samenstellen: met het frame kun je het glas verdelen in vierkante of rechthoekige vlakken. Glazen deuren met zwart frame hebben we bovendien in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Wij zorgen dat ie perfect in je woonkamer, kantoor, hal, bad- of slaapkamer past.

Bekijk die razend populaire glazen deuren met zwart frame bij ons broertje Ambra Kozijnen

Dubbele deuren in zwart aluminum kozijn.
Dubbele deuren in zwart aluminum kozijn.
Aluminum taatsdeur.
Stijlvolle aluminum taatsdeur.

Glazen deur woonkamer

Een glazen deur in de woonkamer geeft veel licht en ruimte in huis. Je kunt een glazen deur tussen de hal en woonkamer plaatsen, maar bijvoorbeeld ook tussen de woonkamer en keuken. En je kunt kiezen uit allerlei stijlen. Een industrieel zwart frame bijvoorbeeld, of juist zonder omlijsting. Ook matglas behoort tot de mogelijkheden.

Glazen deur badkamer

Ook tussen de overloop en badkamer kun je kiezen voor een glazen deur. Vaak wordt daarvoor melkglas of figuurglas gebruikt, zodat je nog steeds privacy hebt, maar ook veel natuurlijk licht. Welke uitvoering en stijl je ook kiest, een glazen deur voor de badkamer is altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas, zodat je zonder zorgen onder de douche of in bad stapt.

Glazen deur in bestaand kozijn

Glazen deur in bestaand kozijn plaatsen? Wij meten het kozijn voor je op en zorgen dat de glazen deur perfect past. Jij bepaalt het soort glas en de dikte.

Glasdeurscharnier en -beslag

Voor het monteren van een glazen deur gebruiken we een glasdeurscharnier. Deze zijn vaak gemaakt van roestvrij staal. Je kiest zelf de kleur, zodat het goed aansluit bij de rest van je interieur. Voor de badkamer kun je ook een glasdeurslot kiezen. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen we je graag meer.

Ook een glazen binnendeur laten plaatsen?

Multiglas is actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Wil je meer weten over de mogelijkheden of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel 0252-22 19 10 of vul het formulier hieronder in en onze adviseurs nemen contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Multiglas is al meer dan 25 jaar vakkundig installateur van alle soorten glas. We staan voor je klaar als het gaat om:
  • Dubbelglas, HR++ glas
  • Triple glas, vacuümglas
  • Figuur- en monumentenglas
  • Gelaagd/gehard veiligheidsglas
  • Glazen deuren en puien
  • Douchewanden en -deuren
  • Spiegels en spiegelwanden
  • Glazen keukenachterwand
  • Glas in lood en meer
Vragen? Neem contact op:
Of vraag vrijblijvend een offerte aan:
Offerte aanvragen
Kijk bij ons broertje Ambra Kozijnen voor kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien, raamdecoratie en horren.
Bekijk website