Glashandel en glaszetter Hoofddorp: glas op maat

Op zoek naar een glaszetter in Hoofddorp? Dan zit je goed bij glashandel Multiglas uit Sassenheim. Al meer dan 25 jaar levert en plaatst Multiglas glas op maat in de Duin- en Bollenstreek, de Leidse regio en Hoofddorp. Van enkelglas tot HR+++ en van een glazen douchedeur op maat tot een glazen achterwand in de keuken (achter het fornuis) in elke gewenste RAL-kleur.

Glaszetter Hoofddorp

Barst in de ruit, of ligt ie er zelfs helemaal uit? Onze glaszetter maakt het zo snel mogelijk in orde. Enkelglas kunnen we meestal meteen vervangen, dubbelglas moeten we apart bestellen. Als dat nodig is, plakken we in de tussentijd een stuk glas op de gebarsten ruit zodat de boel dicht zit en niemand zich aan de scherven kan snijden. Naast glasreparatie kun je onze glaszetters ook vragen om enkelglas te vervangen voor dubbelglas of HR+++, al dan niet in combinatie met een ventilatierooster.

Lees meer over dubbelglas

Glashandel Hoofddorp

We plaatsen en leveren glas voor particulieren en bouwprofessionals als aannemers en schilders. Als je kiest voor alleen leveren, bezorgen we jouw glas waar en wanneer je wilt. Kies je ook voor plaatsen? Dan kun je erop vertrouwen dat je glas wordt geplaatst door een onvervalste glastovenaar met jarenlange ervaring. In principe kun je voor alle soorten glas bij ons terecht, maar van hardglas op maat, monumentenglas en uitdagende glasprojecten worden we écht enthousiast.

Glaszetter Hoofddorp: getoogde glaswand van hardglas.
Hardglas op maat: getoogde glaswand.
Glashandel Hoofddorp: hardglas schuifdeur met gezandstraalde stroken op maat.
Hardglas schuifdeur met gezandstraalde stroken.

Hardglas

Op het gebied van hardglas op maat kun je bijvoorbeeld denken aan een glazen binnendeur inclusief beslag, een douchewand of -deur, een glasplaat in de keuken met gaten voor de stopcontacten of een glazen balkonhek (balustrade). En uiteraard glazen schuifsystemen en terrasschermen. Hardglas moet je nauwkeurig inmeten en heel precies installeren, want als het niet perfect past, zie je dat meteen. Het is dus zaak dat je een glasbedrijf met voldoende ervaring inschakelt.

Lees meer over hardglas

Glas Hoofddorp

We kunnen veel soorten glas uit voorraad leveren en direct op maat snijden. Een kleine greep uit ons assortiment: spiegels (facetgeslepen), gelaagd glas, melkglas, draadglas, kachelglas, en vele soorten figuurglas. Dubbelglas, monumentenglas, gebogen en gehard glas zijn niet uit voorraad leverbaar: die worden in de fabriek gemaakt en moeten daarom worden besteld.

Multiglas is al meer dan 25 jaar vakkundig installateur van alle soorten glas. We staan voor je klaar als het gaat om:
  • Dubbelglas, HR++ glas, tripleglas
  • Figuur- en monumentenglas
  • Gelaagd/gehard veiligheidsglas
  • Glazen deuren en puien
  • Douchewanden en -deuren
  • Spiegels en spiegelwanden
  • Spiegels en spiegelwanden
  • Glazen keukenachterwand
  • Glas in lood en meer
Vragen? Neem contact op:
Of vraag vrijblijvend een offerte aan:
Offerte aanvragen
Kijk bij ons broertje Ambra Kozijnen voor kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien, raamdecoratie en horren.
Bekijk website