Glazen douchewand of douchedeur op maat

Een glazen douchewand of douchedeur op maat maakt je badkamer licht en ruimtelijk. Glas is bovendien veel makkelijker schoon te maken dan kunststof. Je kunt kiezen uit verschillende glaskleuren, afwerkingen, grepen en scharnieren. Bijvoorbeeld figuurglas of melkglas in plaats van standaard doorzichtig glas.

Glazen douchewand op maat

In de meeste bouwmarkten en interieurwinkels kun je wel een glazen douchewand kopen. Maar dat zijn allemaal standaardproducten met standaardmaten. Als je iets bijzonders zoekt, of als je een badkamer met afwijkende maten hebt, biedt een douchewand op maat uitkomst. Die stellen we helemaal naar wens samen. Ook als de wanden niet helemaal haaks lopen, zorgen we dat je douchewand perfect past.

Helemaal op maat: hardglas scheidingswand met deur bij indoor zwembad.
Helemaal op maat: hardglas scheidingswand met deur bij indoor zwembad.

Glazen douchewand plaatsen op tegelvloer

Tegenwoordig wordt de glazen douchewand steeds vaker rechtstreeks op de tegelvloer geïnstalleerd. Dat maakt de badkamer nog ruimtelijker. Puntje van aandacht: het glas kan niet op de tegels rusten, want dan barst het. Gelukkig zijn daar hele mooie oplossingen voor, bijvoorbeeld een metalen strip of stijlvolle verchroomde klemmen. We vertellen je er graag meer over.

Douchedeur op maat

Wil je een nieuwe douchedeur laten plaatsen? Met een glazen douchedeur geef je je badkamer een moderne en frisse look. Bij ons kun je een glazen douchedeur op maat bestellen, in precies de goede afmetingen en uitvoering. Die we natuurlijk vakkundig voor je installeren.

Licht en ruimte met een glazen douchewand en douchedeur op maat.
Licht en ruimte met een glazen douchewand en douchedeur op maat.
Overweeg ook spiegels op maat in de badkamer voor extra ruimtelijk effect.
Overweeg ook spiegels op maat voor extra ruimtelijk effect.

Hardglazen douchedeuren en -wanden

Voor douchewanden en deuren maken we gebruik van gehard glas. Dat is veel sterker dan gewoon glas. En als het breekt ontstaan er geen scherpe glasscherven, maar hele kleine brokjes glas die je niet snijden. Je doucht dus altijd met een veilig gevoel.

Lees meer over gehard glas

Glazen douchewand of douchedeur bestellen?

Multiglas is actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Wil je meer weten over de mogelijkheden of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel 0252-22 19 10 of vul het formulier hieronder in en onze adviseurs nemen contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Multiglas is al meer dan 25 jaar vakkundig installateur van alle soorten glas. We staan voor je klaar als het gaat om:
  • Dubbelglas, HR++ glas
  • Triple glas, vacuümglas
  • Figuur- en monumentenglas
  • Gelaagd/gehard veiligheidsglas
  • Glazen deuren en puien
  • Douchewanden en -deuren
  • Spiegels en spiegelwanden
  • Glazen keukenachterwand
  • Glas in lood en meer
Vragen? Neem contact op:
Of vraag vrijblijvend een offerte aan:
Offerte aanvragen
Kijk bij ons broertje Ambra Kozijnen voor kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien, raamdecoratie en horren.
Bekijk website