Glas vervangen: professionele en zorgvuldige installatie

Zijn je ramen aan vervanging toe? Vanwege glasbreuk, een lekke ruit of omdat je de isolatie van je woning wilt verbeteren? Bij Multiglas vervangen we ieder soort glas. Uiteraard de ramen in je kozijnen, maar ook het glas in je deuren, dakraam, schuifpuien, scheidingswanden en meer.

Vraag meteen vrijblijvend een offerte aan

 • Reparatie van glasbreuk
 • Vervangen van lekke ruiten
 • Dubbelglas, HR++, triple glas
 • Vacuümglas
 • Plisségordijnen tussen dubbelglas
 • Alle soorten glas op maat
 • Spiegels op maat
 • Veiligheidsglas
 • Douchewand of -deur op maat
 • Glazen binnen- en buitendeuren
 • Glaswanden en glazen puien
 • Spiegelwanden
 • Glazen balustrades
 • Glazen windschermen

Multiglas is actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Wil je meer weten over de mogelijkheden of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel 0252-22 19 10 of vul het formulier hieronder in en onze adviseurs nemen contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Twee glaszetters van Multiglas vervangen glas in een erker voor HR++ glas: modern gemak met authentieke uitstraling.
Glas in erker vervangen voor HR++ glas: modern gemak met authentieke uitstraling.

Glas vervangen raam

De glaszetters van Multiglas vervangen je oude ramen voor modern isolatieglas. Bijvoorbeeld HR++ glas, triple glas of vacuümglas. Zonwerend glas en geluidswerend glas behoren ook tot de mogelijkheden. Als je kozijnen nog in orde zijn en geschikt voor het glas dat je op het oog hebt, hoef je die niet te vervangen. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Ga je akkoord met de offerte? Dan zorgen we voor een snelle en professionele installatie van je nieuwe ramen.

Lees meer over HR++ glas en triple glas, vacuümglas, zonwerend glas of geluidswerend glas

Glas vervangen deur

Ook voor nieuw glas in je voordeur kun je terecht bij Multiglas. Veel oudere voordeuren hebben enkelglas: een tochtgat. Met modern isolatieglas houd je de kou buiten. We zorgen voor een professionele installatie met nette afwerking, zodat alles goed zit én blijft zitten. Ditzelfde geldt uiteraard voor achterdeuren en tuindeuren, maar bijvoorbeeld ook voor deuren van serres. Wil je een extra veilige deur? Overweeg dan gelaagd veiligheidsglas. Heb je figuurglas of glas in lood en wil je de originele uitstraling behouden? Zorgen we voor.

Lees meer over deuren met glas

Je ziet openslaande tuindeuren met aan elke zijde een raam. Het enkelglas is vervangen voor HR++ glas.
Hier is het enkelglas in de tuindeuren en zijlichten vervangen voor HR++ glas.

Glas vervangen binnendeur

Heb je zo’n moderne zwarte deur met glas en is het glas beschadigd? Geen zorgen, wij vervangen het glas en zorgen dat alles er weer net zo stijlvol uitziet als toen de deur werd geplaatst. Datzelfde doen we uiteraard ook voor andere soorten glaswerk. Denk aan douchedeuren, spiegel- of glaswanden, glazen tafels, vitrinekasten en ga zo maar door. En niet te vergeten alle andere soorten binnendeuren met glas. Onze glaszetters komen graag bij je langs om de klus te klaren.

Lees meer over binnendeuren met glas en glazen deuren

Glas vervangen schuifpui

Zoals je waarschijnlijk al kunt raden, zijn we bij Multiglas gek op glas. En dat betekent logischerwijs dat we gek zijn op schuifpuien: een en al glas waarmee je een zee aan licht en ruimte in huis haalt. Zeker bij een groot oppervlak maakt kwalitatief hoogwaardig glas een groot verschil wat betreft isolatie en veiligheid. Heb je een barst, een lekke ruit of ligt het raam er helemaal uit? Onze ervaren glaszetters zorgen dat je snel weer optimaal geniet van je schuifpui. Overweeg je een nieuwe? Kijk dan eens bij ons broertje Ambra Kozijnen voor een kunststof schuifpui of aluminium schuifpui.

Glas vervangen dakraam, dakkapel en meer

Wil je het glas van je dakraam of dakkapel laten vervangen? Doen we. Jij maakt de keuze uit een van de vele glassoorten, bijvoorbeeld HR++, triple, geluidswerend of zonwerend glas, en wij zorgen voor een professionele installatie. Dat geldt ook voor andere toepassingen zoals glas- of spiegelwanden, lichtstraten, glazen tafels en nog veel meer dan we hier kunnen opnoemen. Neem contact met ons op en deel je ideeën, dan geven wij je vrijblijvend advies op maat. Akkoord? Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Je ziet een huis waar ons broertje Ambra Kozijnen het VELUX-dakraam links op de eerste verdieping verving. Op zolder is de uitsparing in het dak te zien waar de medewerker een compleet nieuw dakraam gaat installeren.
Hier verving ons broertje Ambra Kozijnen het VELUX-dakraam links. De monteur is nog bezig met het installeren van een nieuw dakraam op zolder.

Glas vervangen VELUX-dakraam

Ben je de trotse bezitter van een VELUX-dakraam maar is het glaswerk vanwege veroudering of schade aan vervanging toe? Geen probleem, wij zijn zeer bekend met de producten van het welbekende Deense merk. Oud glas vervangen van VELUX-dakramen doen we dan ook regelmatig. Het gehele dakraam vervangen? Dat kan ook, in dat geval schakelen we de hulp in van ons broertje Ambra Kozijnen.

Lees meer over glas vervangen VELUX-dakraam of compleet VELUX-dakraam vervangen of plaatsen

Glas vervangen kosten

Wat gaat glas vervangen je kosten? Dat is een goede vraag, maar het antwoord is nog niet zo eenvoudig. Het hangt er maar net van af hoeveel ramen je aanschaft, welk glassoort je kiest en of we bijvoorbeeld een steiger nodig hebben. Daar kunnen we dus niet meteen een concreet antwoord op geven. Wel kun je uitgaan van een glasheldere offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je akkoord gaat. Dat vinden wij ook prettig, want als ware glaszetters zijn we gek op transparantie.

Glas vervangen door een professioneel glaszetter?

We vervangen het glas in je kozijnen, deur, dakkapel of dakraam. Wil je meer weten over de mogelijkheden of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Multiglas is actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Bel 0252-22 19 10 of vul het formulier hieronder in en onze adviseurs nemen contact met je op:Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Multiglas is al meer dan 25 jaar vakkundig installateur van alle soorten glas. We staan voor je klaar als het gaat om:
 • Dubbelglas, HR++ glas
 • Triple glas, vacuümglas
 • Figuur- en monumentenglas
 • Gelaagd/gehard veiligheidsglas
 • Glazen deuren en puien
 • Douchewanden en -deuren
 • Spiegels en spiegelwanden
 • Glazen keukenachterwand
 • Glas in lood en meer
Vragen? Neem contact op:
Of vraag vrijblijvend een offerte aan:
Offerte aanvragen
Kijk bij ons broertje Ambra Kozijnen voor kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien, raamdecoratie en horren.
Bekijk website