Custom mirror

Een spiegel op maat is ideaal voor in een badkamermeubel, aan de binnenkant van een kledingkast, in een oude lijst of voor een spiegelwand. Behalve de juiste afmetingen kies je ook zelf de afwerking, de glasdikte en de stijl van de rand. Zo zorg je dat de spiegel in je interieur past. We vertellen je hier over de verschillende opties.

Bijzondere spiegel op maat

Wil je een spiegel in ongebruikelijke afmetingen of in een specifieke afwerking? Bijvoorbeeld in de vorm van een kei, honingraat of waterdruppel? Met een brede rand, of verdeeld in kleinere spiegels? We maken iedere bijzondere spiegel op maat, helemaal volgens jouw wensen en ideeën.

Spiegels op maat snijden

Een spiegel op maat laten maken is een goed idee als je een spiegel met specifieke afmetingen wilt of in een bepaalde afwerking. Hier hebben we onze eigen slijperij voor. Zo krijg je de spiegel die je wilt, in welke uitvoering je maar wenst. Denk aan een spiegel met lijst, of een ronde of facetgeslepen (met zo’n mooie, schuin aflopende rand).

Een spiegel op maat slijpen we waar je bij staat.
Een spiegel op maat slijpen we waar je bij staat.

Spiegelwanden

Met spiegelwanden lijken ruimtes meteen een stuk groter. Daarom is een spiegelwand maken een slimme oplossing om een kleine kamer een ruimer te laten ogen. Je ziet spiegelwanden vaak in sportscholen en danszalen. Een spiegelwand op maat kun je zo hoog en breed maken als je zelf wil, zodat het perfect past.

Spiegel op maat: door de spiegelwand lijkt het zwembad veel groter.
Door de spiegelwand lijkt het zwembad veel groter.

Spiegelwand woonkamer

Een spiegelwand in de woonkamer geeft veel licht en ruimte aan het interieur. Je kunt de spiegelwand van de vloer tot het plafond laten lopen, maar bijvoorbeeld ook tot een stukje onder het plafond. Over de hele breedte van een muur, of in een verticale strook. Met een spiegel op maat stel je je ideale spiegelwand voor de woonkamer samen. En geef je het interieur een moderne en frisse uitstraling.

Badkamerspiegel op maat

Je ziet het steeds vaker: een grote spiegelwand in de badkamer. Je kunt de spiegel over de volledige lengte en breedte van de wand laten lopen, achter de wastafel of het toilet langs, maar bijvoorbeeld ook van het plafond tot de rand van de wastafel. Of in een smallere horizontale of verticale strook.

Overweeg ook spiegels op maat in de badkamer voor extra ruimtelijk effect.
Overweeg ook spiegels op maat voor extra ruimtelijk effect.

Spiegelwand slaapkamer

Ook in de slaapkamer is een spiegelwand ideaal. Voor het creëren van ruimte, maar natuurlijk ook als passpiegel. Want daarin wil je jezelf van top tot teen kunnen zien, van afstand en dichterbij. Een spiegelwand in de slaapkamer loopt daarom vaak van de vloer tot het plafond. Maar we kunnen desgewenst ook een spiegel op maat maken, zodat ie bijvoorbeeld precies in of op de deur van een kledingkast past.

Spiegelwand keuken

Niet de eerste plek waar je een spiegelwand verwacht, maar ook in de keuken is een weerspiegelende wand vaak stijlvol en praktisch. Achter het aanrecht, bijvoorbeeld, of over een deel van een lege muur. Handig bij het koken, want een spiegel is gemakkelijk schoon te houden en laat extra licht op je aanrechtblad schijnen.

Lees meer over glazen achterwand keuken

Spiegel op maat bestellen?

Maak vandaag nog een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden voor een spiegel op maat. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Multiglas has been a professional installer of all types of glass for more than 25 years. We are there for you when it comes to:
  • Double glazing, HR++ glass, triple glazing
  • Figure and monument glass
  • Laminated/tempered safety glass
  • Glass doors and facades
  • Shower walls and doors
  • Mirrors and mirror walls
  • Glass kitchen back wall
  • Stained glass and more
Questions? Contact us:
Or request a quote without obligation:
Request quote
Check out our brother Ambra Frames for plastic and aluminum frames, doors and sliding doors, window decoration and insect screens.
Visit website