Glass top table or glass table

Je kunt glas op verschillende manieren in een tafel verwerken. Bijvoorbeeld als losse glasplaat voor op tafel. Daarmee bescherm je het tafelblad tegen krassen, deuken, vlekken en kringen, en maak je de tafel gemakkelijk schoon. Ook zijn er tafelbladen van glas: volledig transparant en direct aan of op de tafelpoten te monteren. Maar je kunt ook kiezen voor een volledig van glas en op maat gemaakte tafel.

Glasplaat op maat voor tafel

Een glasplaat voor op tafel is gemakkelijk schoon te maken en beschermt je tafelblad tegen krassen en vlekken. Maar de ene tafel is de andere niet. Daarom maken we een glasplaat op maat, zodat ie altijd perfect past. Met precies de juist vorm, dikte, afmetingen en afwerking. Dat kunnen we zelfs doen voor je tuintafel. Of voor een gaaf onderstel.

Gehard glazen tafelblad op maat

We gebruiken gehard of gelaagd glas voor tafelbladen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over breuk. Gehard glas is namelijk vijf keer sterker dan gewoon glas. Gelaagd glas is niet zo sterk als gehard glas, maar als het breekt blijft het door de kunststof folie aan elkaar zitten. Zo ontstaan er geen scherpe scherven. We kunnen glazen tafelbladen ook op maat maken, met de exacte vorm en afmetingen zoals jij dat wilt. We slijpen de randen en verharden het glas met een hittebehandeling. Zo heb je altijd een gehard glazen tafelblad dat past bij je wensen en interieur.

Lees meer over gehard glas

Industriële look: glazen tafelblad met zwart metalen frame.
Industriële look: glazen tafelblad met zwart metalen frame.

Glazen tafelblad rond

Glasplaten maken we in alle vormen en afmetingen. Een ronde glasplaat voor op tafel behoort dus ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een ronde of ovalen eet- of bijzettafel.

Glazen tafel op maat

Naast een glazen tafelblad kun je bij ons ook terecht voor een volledige glazen tafel op maat. Je bepaalt zelf het ontwerp, de vorm, glasdikte en de afwerking van het glas. Geef je wensen en ideeën aan ons door en wij adviseren je over de mogelijkheden. Daarna maken we in onze werkplaats je ideale glazen tafel, precies volgens jouw wensen.

Ook een glazen tafel of glasplaat voor tafel laten maken? Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. 

Multiglas has been a professional installer of all types of glass for more than 25 years. We are there for you when it comes to:
  • Double glazing, HR++ glass, triple glazing
  • Figure and monument glass
  • Laminated/tempered safety glass
  • Glass doors and facades
  • Shower walls and doors
  • Mirrors and mirror walls
  • Glass kitchen back wall
  • Stained glass and more
Questions? Contact us:
Or request a quote without obligation:
Request quote
Check out our brother Ambra Frames for plastic and aluminum frames, doors and sliding doors, window decoration and insect screens.
Visit website