Glass dealer and glazier Nieuw-Vennep

Multiglas is dé glashandel in Nieuw-Vennep en omstreken. Van glasreparatie tot het vervangen van enkelglas voor dubbel, en van een hardglazen douchedeur tot een glazen binnendeur: onze glaszetters maken het voor je in orde. Op de millimeter nauwkeurig.

Glaszetter Nieuw-Vennep

Glasbreuk? Geen zorgen, onze glaszetters zorgen voor een snelle oplossing. Enkelglas (bijvoorbeeld in een schuurdeur) kunnen we meestal meteen vervangen, dubbelglas moeten we bestellen. Als dat nodig is, plakken we in de tussentijd een ruit tegen het gebarsten raam. Dat zorgt ervoor dat de boel dichtzit en dat niemand zich aan de scherven kan snijden. Uiteraard kun je eveneens voor het vervangen van enkelglas voor dubbelglas (HR++ of triple glas) bij ons terecht. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Lees meer over dubbelglas

Glaszetter Nieuw-Vennep: gezandstraald dubbelglas met huisnummer.
Gezandstraald dubbelglas met huisnummer.
Glashandel Nieuw-Vennep: originele glas in lood, nu tussen dubbelglas.
Originele glas in lood, nu tussen dubbelglas.

Glashandel Nieuw-Vennep

Als glashandel leveren en plaatsen we alle soorten glas voor zowel bouwprofessionals als particulieren. Onze glaszetters zijn ervaren en gecertificeerd: ze plaatsen netjes en uiteraard conform de norm. In de meeste gevallen leveren én plaatsen we het glas, maar alleen leveren is ook mogelijk, waar en wanneer je wilt. Vooral voor aannemers is dit een uitkomst, maar particulieren die graag zelf klussen maken net zo goed gebruik van deze mogelijkheid.

Glas Nieuw-Vennep

Veel glassoorten hebben we op voorraad en snijden we snel voor je op maat. Denk aan enkelglas, gelaagd glas, draadglas, melkglas, veel verschillende soorten figuurglas en spiegels. Spiegels en interieurglas slijpen we in onze werkplaats meteen met een mooie facetrand. Een aantal soorten glas zijn niet uit voorraad leverbaar, die moeten in de fabriek worden gemaakt. Denk aan dubbelglas, monumentenglas, gehard glas en gebogen glas. Ook hiervoor geldt: we vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en aan welke prijs en levertijd je moet denken.

Glas op maat Nieuw-Vennet: getoogde glaswand van hardglas.
Glas op maat: getoogde glaswand van gehard glas.
Monumentenglas: winkelgevel met gebogen glas.
Monumentale winkelgevel met gebogen glas.

Gehard glas en monumentenglas

Ook al plaatsen en leveren we alle soorten glas, het zal je vast niet verbazen dat ons hart van sommige klussen een vreugdesprongetje maakt. Dan hebben we het over gehard glas op maat, monumentenglas en de meer complexe projecten. Bij hardglas op maat (hardglazen deuren, keukenwanden en doucheschermen, maar ook schuifsystemen en terrasschermen) is nauwkeurigheid superbelangrijk. Je moet het namelijk heel precies inmeten en installeren. Als het niet perfect past, zie je het meteen. Dat soort uitdagingen vinden we prachtig!

Multiglas has been a professional installer of all types of glass for more than 25 years. We are there for you when it comes to:
  • Double glazing, HR++ glass, triple glazing
  • Figure and monument glass
  • Laminated/tempered safety glass
  • Glass doors and facades
  • Shower walls and doors
  • Mirrors and mirror walls
  • Glass kitchen back wall
  • Stained glass and more
Questions? Contact us:
Or request a quote without obligation:
Request quote
Check out our brother Ambra Frames for plastic and aluminum frames, doors and sliding doors, window decoration and insect screens.
Visit website